Poze, poze, poze (9)

tacnonet
Autor 23.8.2011. u 10:10

Poze, poze, poze (9)

Dosta vam je stalno istih poza u seksu? Razbijte svakodnevnu rutinu i pritom se, ako ništa drugo, dobro zabavite i zbližite s partnerom. Vjerujte nam, ako mu predložite nešto od ovog, bit će oduševljen!

Ponovo vam donosimo poze kojima možete začiniti svoj seksualni život. Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre. Žena.hr će se pobrinuti da vam olakša posao i predstavi poze kojima možete „probuditi“ svoj seksualni život.   

Kauboj

Đihaaaa! S ovom pozom, možda vas čeka najbolje jahanje života. Ako je ijedna poza jednostavna, ali i efikasna – onda je to ova. A ako volite biti pasivniji u seksu, onda je ova poza pun pogodak! Sve što vi trebate je leći na leđa i malo raširiti noge. Nakon toga partner vas može “zajašiti”. Iako bi u početku moglo biti “ispadanja” dok se ne uhodate malo, ovu pozu ćete obožavati – vi zbog dobrog pogleda i nadraživanja vanjskih dijelova spolovila, a on zbog suženosti otvora.

Dvostruko zadovoljstvo

Dvostruko zadovoljstvo itekako – jer oboje primate i dajete – iako ne na isti način za razliku od popularne poze 69. Uz to za vas je zadovoljstvo u nekonvencionalnoj metodi kunilingusa, a njemu u tome što uopće ima priliku isprobati tako nešto. Pozu morate izvoditi na rubu kreveta ili kauča (stavite na pod jastuk za njegova koljena). Sjednite na kauč, a on neka klekne ispred vas. Nakon zagrijavanja uz poljupce, on neka vas uhvati za bokove i podigne, tako da vam bedra završe na njegovim ramenima i kraj njegove glave. Dok vas on zadovoljava ustima, vi se istovremeno rukama poigrajte s njegovim… “generalom”.

Priprema… pozor… kreni!

Utrka je spremna, pištolj se oglasio… i oni su krenuli! Ovo je utrka u kojoj biste se mogli dobrano zadihati, a ona će trajati sve dok oboje ne stignete na cilj! Poza je moguća i za “običan”, ali i analni seks, ako to prakticirate, i poprilično je intimna. Sve što vam treba je jedan tabure. Oboje ga zajašite kao sedlo, on je straga. Da biste “krenuli” i olakšali penetraciju malo se podignite s taburea i nagnite prema naprijed. I sve što je dalje potrebno je uhvatiti zajednički ritam.

U sridu

Iako malo manje fleksibilne osobe možda neće biti oduševljene ovom pozom, svi oni koji je prakticiraju – obožavaju je! Vi naprosto legnite na bok, on vam priđe okomito na vas u klečećem položaju (vaša ispružena lijeva noga je među njegovim nogama), te zatim stavite svoju desnu nogu na njegovo desno (ili lijevo rame). Ako vam postane teško držati nogu u zraku, možete je savinuti u koljenu i osloniti na njegova prsa. Naše dame, ovo je poza koju svakako morate probati jer će vas kako i sam naziv govori – on pogoditi u sridu i izazvati orgazam o kakvom možda već dulje vremena maštate!

Direktno u facu

Ovo je poza koja će ga u potpunosti izluditi (na dobar način)! Ne samo da ćete ga žestoko izjahati, već će mu se i pred licem klatariti vaše obožavane sise. Ova poza ima mnogo sličnosti s obrnutom misionarskom pozom (kad ste vi gore), ali s dvije važne prednosti – ona vam pruža odličan i neobičan kut penetracije i druga koju smo već spomenuli – on ima priliku poigrati se (rukama i ustima) s vašim “prijateljicama”.

E sad kako ovo izvesti – on neka legne na pod i noge stavi na kauč ili krevet, s time da je važno da podigne i stražnjicu i donji dio leđa s poda. Vi ga opkoračite, pa se spustite na sve četiri i spremite na divlje jahanje!

Izvor: sexinfo101.com

zena.hr

tacnonet
Autor 23.8.2011. u 10:10