Bravo Vatreni: Kovač iz Slavonije nazvao Srnu i dogovorio: Milijun kuna od premija dajemo za poplave

tačno.net
Autor/ica 21.5.2014. u 10:59

Bravo Vatreni: Kovač iz Slavonije nazvao Srnu i dogovorio: Milijun kuna od premija dajemo za poplave

“DANAS se opet vidi kako naš narod ima veliko srce. Došli smo ovdje podržati regiju”, rekao je Niko Kovač po obilasku potopljene Slavonije.

Podrška ljudima koji danonoćno brane svoje domove i ono što je od njih ostalo neće stati samo na lijepoj gesti. Kovača je potresla slika Slavonije pa je nazvao kapetana Darija Srnu i dogovorio se oko novčane pomoći koju će cijela momčad pružiti onima kojima u ovom trenutku očajnički treba.

“Nazvao sam Srnu, našeg kapetana, i dogovorio se da dio premija za SP-a doniramo ovim ljudima. Oni su ugroženi i sve su izgubili”, rekao je za kamere HRT-a izbornik reprezentacije.

Potresla ga je slika Slavonije. Vidio je jedinstvo i želju ljudi, kakvu želi vidjeti i od svojih igrača u Brazilu.

“Ako mi budemo cjelina i ako na terenu budemo imali jedinstvo, onda ćemo biti dobri. Ovo govorim kao izbornik i u to vjerujem. Kao narod moramo biti zajedno i onda će se to na terenu itekako vidjeti. Drago mi je da u ovoj patnji vidim i nešto lijepo, ljude koji se solidariziraju”, objašnjava Kovač koji je jutros otkazao press konferenciju na okupljanju reprezentacije u Zagrebu te s bratom Robertom i Ivicom Olićem otišao prema Slavoniji.

Doniraju trećinu premija za plasman na SP 

Igrači hrvatske reprezentacije, potvrdio nam je glasnogovornik saveza Tomislav Pacak, donirat će nešto manje od trećine iznosa kojim su nagrađeni za plasman na SP, odnosno utakmicu protiv Islanda u kvalifikacijama. Savez je igrače i stožer zajedno nagradio s oko 3,8 milijuna kuna, a oni će milijun kuna donirati Slavoncima.

Index..hr

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 21.5.2014. u 10:59