‘Ovo još nisam sreo! Mislio sam da će se stadion urušiti!’

tačno.net
Autor/ica 13.2.2013. u 08:55

‘Ovo još nisam sreo! Mislio sam da će se stadion urušiti!’

Trener talijanskog nogometnog prvaka Juventusa bio je iznimno zadovoljan visokom 3:0 pobjedom u Glasgowu protiv Celtica u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Iako je njegova momčad odigrala fantastičnu utakmicu i kontra-napadima razbila Celtic, koji je u posljednje 23 utakmice kod kuće gubio samo dva puta od Barcelone (ove sezone ju pobijedio), trener Antonio Conte bio je impresioniran atmosferom na stadionu.

“Ja sam kao igrač igrao na mnogo stadiona diljem Europe, ali ovakve navijače još nisam sreo. Celtic je na početku susreta letio terenom. Iako ih je presjekao pogodak, nisu odustajali od napadačkog nogometa. Uspjeli smo se obraniti i u samoj završnici slomiti suparnika”, rekao je Conte nakon susreta.

“Nije lako igrati u ovakvoj atmosferi. Ja, pak, nisam mogao komunicirati sa svojim igračima jer su domaći navijači bili toliko glasni. Svaki puta kada je Celtic osvojio korner imao sam osjećaj da će se stadion urušiti. Moji momci zaslužuju svaku pohvalu za ovakav rezultat u Glasgowu”, zaključio je Conte.

Trener Celtica Neil Lennon nije imao puno razloga za zadovoljstvo, pogotovo jer je njegova momčad dominirala travnjakom 70-ak minuta.

“Rezultat je vrlo dobar za Juventus. Primili smo tri traljava pogotka, iako smo dominirali veći dio utakmice. Juventus se jedino iskazao na početku susreta i u završnici”, rekao je Lennon i nastavio:

“Sada nam je potrebno čudo da prođemo dalje. To je naša surova realnost u Ligi prvaka…”

Uzvratni susret igra se 6. ožujka u Torinu.

 

sportnet.hr

tačno.net
Autor/ica 13.2.2013. u 08:55