Šehović se vraća u Bosnu

Obećao sam ljudima u Bosni da ću doći, a svoju riječ nikada nisam pogazio. Uostalom, sve druge ponude sam odbio, jer je Bosna moj prvi izbor

Nakon što je prošle godine napustio  Bosnu, Šehović se vraća na bh. parkete, ponovo u dresu Bosne

Kapiten iz prošle sezone Suad Šehović se vraća u Bosnu, nakon što je raskinuo ugovor sa Olimpijom iz Ljubljane. Nakon što je ljetos pružao solidne partije za reprezentaciju Crne Gore u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Litvaniji, Šehović se odlučio na prelazak u redove Ljubljanske Olimpije. Ubrzo je došlo do povrede ligamenata, i sve do sada Šehović nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu ove sezone.

Donosimo izjave trenera Parežanina i direktora Bukve, kao i izjavu povratnika u bordo dres

Sa Suadom se sve događalo jako brzo. On nije odigrao niti jednu utakmicu ove sezone, ali je prije tri godine imao sličnu ozljedu i nakon nje vratio se u rekordno brzom roku. On je zdrava ličnost i jak karakter. Meni je on važan i s igračkog ali i s liderskog stanovišta. Podvrgnut ćemo ga određenim testovima i vidjeti koliko može pomoći, no ja vjerujem da će biti veliko pojačanje”, rekao je Parežanin.

Dogovorili smo saradnju sa Šehovićem do kraja sezone, a nakon toga vidjet ćemo šta i kako dalje. Zbog povrede nije igrao cijelu sezonu, no njegov odnos prema našem klubu uvijek je bio sjajan, pa su mu zbog toga vrata Bosne uvijek otvorena”, izjavio je Bukva.

“Obećao sam ljudima u Bosni da ću doći, a svoju riječ nikada nisam pogazio. Uostalom, sve druge ponude sam odbio, jer je Bosna moj prvi izbor”, rekao je Šehović.

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
VIŠE IZ KATEGORIJE
VEZANI ČLANCI
Njihov posao nije bio da zbog devet huligana zabrane dolazak na utakmicu hiljadu i po ljudi, koji su kupili ulaznicu i s nestrpljenjem odvojili svoj...
Sarajevo / Bosna i Hercegovina - foto enciklopedija...
Svetlana Broz, Galaksija Gojer (stazama poezije i teatra), Gariwo, Sarajevo, 2023.)...