Proljeće nudi čari intimnog i seksi druženja na otvorenom

Na haubi automobila, naslonjeni na drvo ili na stolu u usamljenom parku, jedino je pravilo dobra volja ljubavnika i odjeća koja se lako skida, a dobar provod zajamčen

Boravak u prirodi nerijetko će probuditi životinjsku stranu u ljudima, ispunjava nas čistim zrakom i podiže adrenalin zbog mogućnosti nailaska drugih ljudi. No postoje načini da se u seksu na otvorenom uživa na diskretan način, a početak proljeća i toplo vrijeme koje ga prati, idealno je za isprobavanje novih ljubavnih igrica. 

Jedina pravila

Za avanturu koju smjerate treba se prikladno obući, što podrazumjeva udobne haljine, ostavljanje donjeg rublja kod kuće, patentni zatvarač na hlačama umjesto gumba… Svrha odjeće koju obučete jest da ju što prije skinete. Pomoćna sredstva su dekica, vlažne maramice i sok za osvježenje. Unaprijed dogovorite signal kojim ćete jedno drugom dati do znanja ako je netko naišao, i što ćete u tom slučaju učiniti.

Na ili u autu

Iako zadnje sjedište auta pruža veću intimnost, hauba auta zajamčeno vam nudi još veće uzbuđenje. Seks u autu sam po sebi je erotiziran, i budi sjećanje na prva seksualna iskustva, a vrlo će lako osloboditi svu onu energiju koju ste imali u adolescentskoj dobi.

Drvo kao potporanj

Ovakva je pozicija zamišljena tako da se ona leđima nasloni na drvo, a noge obavije oko njega. Ako je to teško izvedivo, ostavite jednu nogu na podu, a užitak neće promaknuti. Zbog ovakvog položaja penetracija će biti duboka, no imajte na umu kako je ona rezervirana za jedan “kviki” zbog tehničkih ograničenja.

Na stolu za piknik

Pravac u park, s dekicom u ruksaku, pronađite osamljeno mjesto koje ima drveni stol i pretvorite ga u mjesto vruće akcije, s vama kao desertom. Svi seksualni položaji vam stoje na raspolaganju, a mnogi tvrde kako je ovakav izlet u prirodu idealna prilika za “zločesti” oralni seks.

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
VIŠE IZ KATEGORIJE
VEZANI ČLANCI